Over DSDG

DSDG BV bestaat uit DSDG Bouw en Onderhoud en D. Stelder Diensten Groep BV.

Oorsprong

Van oorsprong is DSDG BV een Schoorsteenveegbedrijf. Het familiebedrijf is opgericht rond 1900. Door de jaren heen is ons bedrijf uitgegroeid tot een landelijk werkend bedrijf met meerdere afdelingen, waaronder een schoonmaakafdeling en een bedrijfsonderdeel sloopwerken. Ook is het bedrijf in Nederland uitgegroeid tot marktleider op het gebied van dakgootreiniging. In 2014 heeft Danny Stelder het bedrijf overgenomen van zijn vader André Stelder. Danny heeft een professionaliseringsslag uitgevoerd om de positie van DSDG in de markt verder te verbeteren.

Bouwonderneming

Daarnaast heeft Danny Stelder in 2014 het plan om een eigen bouwonderneming te starten ten uitvoer gebracht. Dit bedrijf, DSDG Bouw en Onderhoud draagt zorg voor goede landelijke dekking. DSDG Bouw en Onderhoud is momenteel gevestigd in Deventer. Inmiddels is DSDG Bouw en Onderhoud een volwaardig aannemersbedrijf dat vele professionele opdrachtgevers tot haar klantenkring mag rekenen.

Flexibel en efficiënt

Door het brede dienstenpakket is DSDG in staat om veel opdrachten volledig in eigen beheer te houden. DSDG Bouw en Onderhoud kan gebruik maken van de diensten, materialen en middelen van DSDG Dienstengroep en andersom. Dat is voor de klant overzichtelijk en zorgt ervoor dat wij efficiënt werken en snel en flexibel 24/7 inzetbaar zijn.

DSDG BV: Denken in oplossingen

DSDG staat voor vakmanschap. Wij gaan er van uit dat oplossingen dichter bij liggen dan u denkt. Door te luisteren naar de klant en door de inzet van onze gespecialiseerde vakmensen maken wij van elke opdracht een succes.

Waar vindt u ons?

D. Stelder Diensten Groep B.V. 
Tielstraat 14
7418 CS Deventer
Telefoon: 0570 628948
Fax: 0570 628783
Emailadresinfo@dsdg.nl

Locatie Wateringen / Den Haag
's-Gravezandseweg 19
2291 PE Wateringen
Telefoon:  0570 628948
Fax: 0570 628783
Emailadres: info@dsdg.nl

Algemeen postadres: D. Stelder Diensten Groep B.V. | Postbus 2008 | 7420 AA | Deventer